AJÁNDÉKOZZ KARÁCSONYRA MÁTRAI PIHENÉST!

AJÁNDÉKOZZ KARÁCSONYRA MÁTRAI PIHENÉST!

Két romantikus éjszaka az Mátrában, az igazi vidéki hangulatú Halháza Vendégház -ban reggelivel és ajándék pezsgővel! A megajándékozottnak egy kézműves termékekkel Agriart - köszönőajándékok - köszönőajándékok ( tea, kézműves szappan, textil dísz) teli karácsonyi fadobozban küldjük el az ajándékutalványt! Mi gondoskodunk a tökéletességről, Neked csak át kell adni az ajándékkal teli dobozt!

Mit is tartalmaz pontosan a karácsonyi doboz?

2 éjszaka 2 fő részére a Mátra lábánál Sirokban lévő Halháza Vendégház -ba, reggelit mindkét napra, érkezéskor pezsgő bekészítés, fa dobozka karácsonyi dekorációval, szalaggal átkötve- átadásra készen, kémcsőbe rejtett szálas gyümölcstea, levendula illatú kézműves szappan, ünnepi hangulatú textil szívecske, ingyenes házhozszállítás.

Meddig lehet beváltani?

2019 május 31-ig beváltható az utalvány hétköznapokon és hétvégén is. Nem kell előre megadni az utazás dátumát, majd a megajándékozottnak elég kiválasztani.

Fizetés

Fizetni átutalással, vagy szép kártyával ( OTP, MKB, KHB) is lehetséges

Rendelési határidő:

Kérlek írj itt az oldalunkon, és felvesszük veled a kapcsolatot! A december 17-e után beérkezett megrendelésekre nem tudjuk garantálni, hogy az Ünnepekre megérkezik.

Ára: 39.000.- Ft.

Étterem ajánló a környéken

HUNOR ÉTTEREM ÉS MINIGOLF 3332 Sirok, Petőfi út 9. Tel.:36/498244, 20/4657847 Nyitva tartás:10-18-ig minden nap. Étkezés nyitvatartási idő alatt végig. Házhoz szállítást […]

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük